DOI igénylése

Navigációs menü

DOI igénylése

DOI igénylése PhD-értekezéshez

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem PhD-dolgozatai számára a MATE DOI-generátora biztosít DOI-azonosítót és linket. További információkért kérjük, keresse munkatársunkat a diszterhoft.zoltan@uni-mate.hu e-mail-címen. 

 

A DOI elhelyezése a PhD-értekezésben

Az értekezés DOI-azonosítóját az értekezés és a tézisek címoldalán kell elhelyezni kötelezően hiperhivatkozással az Egyetem Doktori Tanácsa által meghatározott formai követelmény szerint. Ugyanazt a DOI-azonosítót kapja az értekezés és a magyar, illetve angol nyelvű tézisfüzetek is. Egy címhez csak egy azonosító generálása engedélyezett.

 

DOI igénylése folyóiratcikkhez

A MATE a saját kiadású folyóiratait az Open Journal System folyóiratmenezser-rendszerben üzemelteti, DOI-azonosítót is az OJS-rendszeren keresztül generál a cikkeihez. Igény esetén kérjük, forduljon az Egyetemi Könyvtár és Levéltár munkatársaihoz az alábbi e-mail-címen: isbn@uni-mate.hu

 

DOI igénylése könyvhöz, könyvfejezethez, egyéb kiadványhoz

A MATE által kiadott könyvek közül a DOI-azonosítóval csak az a mű látható el, amelyen a MATE Press kiadói név szerepel. 

A MATE saját kiadású könyveihez, könyvfejezeteihez és egyéb kiadványaihoz igényelt DOI esetén kérjük, forduljon az Egyetemi Könyvtár és Levéltár munkatársaihoz az alábbi e-mail-címen: isbn@uni-mate.hu